Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge maakt werk van twee Belgische transfers’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is van plan om voor de start van het volgende seizoen nog enkele spelers van de hand te doen. Twee spelers begeven zich dezer dagen naar de exit in het Jan Breydelstadion, dat blijkt uit de selectie voor het trainingskamp in Garderen.

Het Laatste Nieuws meldt dat zowel Sander Coopman als Ahmed Touba niet meegaat naar Nederland. Coopman is op weg naar KRC Genk, waar Philippe Clement van een hereniging met de aanvallende middenvelder droomt. De transfer lijkt binnenkort rond te komen, al is het nog wachten op een akkoord tussen Club Brugge en Genk.

Ook Ahmed Touba zal blauw-zwart verlaten. De beloftevolle linkerflankspeler zal een seizoen verhuurd worden aan een niet nader genoemde ploeg. Bij Club kon Touba zich tot dusver nog niet volledig doorzetten, maar het bestuur lijkt dus wel nog in hem te geloven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws