Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge maakt nieuwe zomertransfer officieel bekend

Acolatse, Cools en Leko

Club Brugge heeft deze middag via de sociale media en de officiële website een nieuwe zomertransfer bekend gemaakt. Clinton Mata komt over van Charleroi en tekent een contract voor 4 seizoenen in het Jan Breydelstadion. 

Mata werd door Charleroi het afgelopen seizoen uitgeleend aan Genk. Opvallend genoeg ontdekte Club tijdens de medische testen dat Mata met een blessure sukkelt die operatief ingrijpen onafwendbaar maakt. Na het ondertekenen van het contract zal de operatie zo snel mogelijk plaatsvinden. De Angolese international met Belgisch paspoort zal daardoor pas rond oktober volledig wedstrijdfit zijn.

“Ik ben zeer blij met deze transfer. Clinton is een van de beste aanvallende backs uit onze competitie. Met zijn capaciteiten en profiel past hij perfect in het voetbal dat we willen spelen. Bovendien zie ik nog groeimarge. Samen met Dion Cools hebben we nu 2 volwaardige spelers voor de rechterflank, wat zeker geen overbodige luxe is met het drukke programma die eraan komt”, is de reactie van trainer Leko op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws