Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge lijkt naast derde verdediger te grijpen’

Blue Army vlaggen (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge wil de komende weken nog enkele inkomende transfers afronden en mikt daarbij nog op enkele specifieke versterkingen. Zo wil Blauw-Zwart er nog een centrale verdediger bij om te anticiperen op een vertrek van Stefano Denswil, maar die zoektocht loopt niet van een leien dakje.

De voorbije weken onderhandelde Club al vruchteloos met Besiktas over een definitieve transfer van Matej Mitrovic. De vraagprijs voor de Kroaat bleek echter te hoog. De voorbije dagen bleek vervolgens Luan Peres op weg naar Brugge, maar die transfer sprong nog op het nippertje af omdat de Braziliaan niet voor zijn medische testen slaagde.

En nu dreigt Club ook achter het net te vissen voor Marcos Senesi. De jonge Argentijn wordt al enkele weken aan Club gelinkt, maar de concurrentie uit Italië dreigt te zwaar te zijn. AS Roma, Inter Milan, Fiorentina, Sassuolo en Torino dingen immers ook naar zijn handtekening en volgens SpazioInter zal er weldra vanuit Italië een bod van 8 miljoen euro neergelegd worden voor Senesi.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws