Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge hangt dit prijskaartje rond de nek van Sander Coopman’

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

Club Brugge is van plan om Sander Coopman (23) definitief te verkopen. Zulte Waregem en KRC Genk zijn allebei geïnteresseerd in het blauw-zwarte jeugdproduct, maar die eerste club lijkt niet bij machte om aan de eisen van Club Brugge te voldoen.

Het Nieuwsblad meldt dat Club immers een prijskaartje van 2 miljoen euro rond de nek van Coopman heeft gehangen. Voor minder willen Vincent Mannaert en co de beloftevolle middenvelder niet laten gaan.

Coopman vertrekt morgen (zondag, nvdr.) niet mee op oefenstage in het Nederlandse Garderen. Hij krijgt van trainer Ivan Leko de mogelijkheid om zijn overgang naar Genk af te ronden. Op clubniveau is er nog geen akkoord, maar de deal zou eerstdaags wel in kannen en kruiken moeten zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws