Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge grijpt ondanks medische testen nog naast transfer’

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge heeft al vijf nieuwe spelers te pakken, maar het is desondanks nog altijd op zoek naar versterking. Onder meer een nieuwe verdediger staat nog op het verlanglijstje.

De voorbije dagen leek het erop dat de Braziliaan Luan Peres de defensieve versterking zou worden. Hij reisde zelfs af naar Brugge om zijn medische testen af te leggen. Maar desondanks zou die transfer nu toch afgesprongen zijn.

Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad melden dat er uiteindelijk geen akkoord gevonden werd met de speler. Club zal dus opnieuw andere pistes moeten verkennen. Onder meer de Argentijn Marcos Senesi zou nog altijd in beeld zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws