Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club bijna akkoord met rechterflankspeler’

Dion Cools (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Over een dikke maand begint het nieuwe seizoen en tegen dan hoopt Club Brugge z’n huiswerk af te hebben. Om die reden is het bestuur nog op zoek naar een concurrent voor Dion Cools op de rechterflank. 

Voor die positie zijn al veel namen in de pers verschenen. Recent zelfs nog de Duitser Robert Bauer van Werder Bremen, maar volgens Het Laatste Nieuws zou Blauw-zwart nu toch dichtbij een akkoord met Charleroi staan over Clinton Mata.

Mata werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Racing Genk, maar dat besloot de speler niet definitief aan te trekken. De rechterflankspeler zou de vijfde aanwinst kunnen worden. Hij zou om en bij de 3 miljoen euro moeten kosten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws