Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club biedt al 3,8 miljoen euro voor vervanger Mitrovic’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge wou geen 4,5 miljoen euro neertellen voor de aankoopoptie van Matej Mitrovic te lichten. Die verdediger werd sinds de winter gehuurd van Besiktas, maar keerde intussen definitief terug naar Turkije. 

Daarom is Blauw-zwart in het buitenland op zoek naar een vervanger. Waar eerder al bericht werd dat Club 3 miljoen euro had geboden op Marcos Senesi van San Lorenzo in Argentinië, melden lokale bronnen nu zelfs dat het bod al verhoogd zou zijn tot 3,8 miljoen euro.

Senesi is een 20-jarige talentvolle verdediger die zowel linksachter als centraal uit de voeten kan en uitkomt voor de U21 van zijn land.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws