‘Club biedt al 3,8 miljoen euro voor vervanger Mitrovic’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge wou geen 4,5 miljoen euro neertellen voor de aankoopoptie van Matej Mitrovic te lichten. Die verdediger werd sinds de winter gehuurd van Besiktas, maar keerde intussen definitief terug naar Turkije. 

Daarom is Blauw-zwart in het buitenland op zoek naar een vervanger. Waar eerder al bericht werd dat Club 3 miljoen euro had geboden op Marcos Senesi van San Lorenzo in Argentinië, melden lokale bronnen nu zelfs dat het bod al verhoogd zou zijn tot 3,8 miljoen euro.

Senesi is een 20-jarige talentvolle verdediger die zowel linksachter als centraal uit de voeten kan en uitkomt voor de U21 van zijn land.

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Mignolet doet oproep naar jongeren

Simon Mignolet kwam vandaag al in het nieuws met de schenking van tablets aan de ziekenhuizen in zijn thuisstad Sint-Truiden. Hij had...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

“Dat ik efficiënt kan doorwerken, bezorgt me een pak energie”

Het is van moeten. Blijf in uw kot. En dat geldt ook voor een ondernemer als Bart Verhaeghe. "Zoals...