Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club aast op spraakmakende komst van gewezen Anderlecht-vedette’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge ziet komende zomer wellicht enkele sterkhouders vertrekken na een sterk seizoen. Onder meer Diaby, Denswil en Limbombe zijn kandidaat voor een transfer, maar ook voor Wesley Moraes is er heel wat interesse. Als de Braziliaan vertrekt, is een nieuwe targetspits welkom.

En daarvoor zou Club Brugge een opvallende naam op het oog hebben. Blauw-Zwart zou volgens Digital Congo er immers aan denken om Dieumerci Mbokani binnen te halen. De Congolese spits is einde contract bij Dynamo Kiev en kan dus gratis opgehaald worden.

Ook Anderlecht, waar Mbokani eerder al twee keer speelde, en Antwerp zouden de 32-jarige in de gaten houden. En ook vanuit het buitenland is er nog interesse, want ook Trabzonspor en Shakhtar Donetsk zouden nog aan zijn mouw trekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws