Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Brodic ziet transfer in het water vallen en moet alweer op zoek naar nieuwe club’

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

In de zomer van 2014 streek Fran Brodic met hoge verwachtingen neer bij Club Brugge. De toen 17-jarige aanvaller gold als één van de grootste talenten van Kroatië en had dan al vijf keer in het eerste elftal van Dinamo Zagreb gespeeld. Maar bij Blauw-Zwart kon hij die reputatie nooit waarmaken.

Doorbreken in het eerste elftal lukte Brodic niet. Na een seizoen waarin hij bij de beloften aan de lopende band scoorde, moest de 21-jarige spits het gaan bewijzen bij de grote jongens, zij het op huurbasis. Vorige zomer werd hij naar Roeselare gestuurd.

Dat werd echter geen succes en na amper drie wedstrijden volgde in januari een nieuwe uitleenbeurt, deze keer aan de Italiaanse derdeklasser Catania. Ook daar kwam hij amper vier keer aan de bak, al was hij daarin wel goed voor twee doelpunten. Dat bleek onvoldoende om de Sicilianen te overtuigen om de aankoopoptie van 250.000 euro te lichten, meldt Catania46. Brodic moet dus alweer op zoek naar een nieuwe club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws