Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bjorn Engels weet waar zijn toekomst ligt

Bjorn Engels juicht

Bjorn Engels kwam na het ontslag van Besnik Hasi op een zijspoor terecht bij de Griekse topclub Olympiakos. Even was er zelfs sprake van dat de verdediger terug zou kunnen keren naar het Jan Breydelstadion, maar zover komt het niet. 

Het contract van Guillaume Gillet werd al ontbonden bij Olympiakos en Vadis Odjidja, Kevin Mirallas en Silvio Proto mogen allemaal weg. Dat was ook het geval voor Bjorn Engels, maar verrassend genoeg heeft de clubleiding van de Grieken zich bedacht. Het Laatste Nieuws weet dat Engels een tweede kans zal krijgen.

De ex-speler van Club kostte 6,5 miljoen euro en de Grieken hopen dat ze die som kunnen terugverdienen als hij dit seizoen een goede indruk maakt. Olympiakos eindigde afgelopen seizoen pas op de derde plaats en moet zich daardoor tevreden stellen met een plekje in de Europa League. Sinds 2011 was de club uit Pireaus onafgebroken kampioen van Griekenland.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws