Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Besiktas laat prijs voor Mitrovic beetje zakken’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge was na het vertrek van Matej Mitrovic in Argentinië gaan speuren naar een centrale verdediger, maar Marcos Senesi van San Lorenzo binnenhalen wordt vrijwel zeker een te kostelijke aangelegenheid. 

Daarom zou opnieuw de piste Mitrovic geopend zijn. Club kon na zijn huurbeurt de aankoopoptie lichten voor 4,5 miljoen euro, maar vond dat te duur. Omdat de prijs van Senesi wekelijks gevoelig omhoog gaat, wil het bestuur nu toch een nieuwe poging doen om Mitrovic naar Jan Breydel te halen.

Club zou een nieuw bod van 3,5 miljoen euro hebben neergelegd omdat Besiktas volgens Turkse bronnen de prijs heeft laten zakken tot ongeveer 4 miljoen euro na zijn niet-selectie voor het WK. Wordt ongetwijfeld vervolgd één van de komende dagen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws