Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht wou Schrijvers ook en Devroe geeft bizarre uitleg voor falen

Weken na de transfer van Siebe Schrijvers naar Club Brugge heeft Anderlecht toegegeven dat ze ook geïnteresseerd waren in het jonge talent van KRC Genk. De Brusselaars visten uiteindelijk achter het net. 

Algemeen manager Luc Devroe komt wel met een heel vreemde uitleg waarom Anderlecht niet doordrukte voor Schrijvers: “Brugge roert zich en wil ook Belgisch kopen gezien de verplichting van zes Belgen op het scheidsrechtersblad. Ook wij hebben met Siebe Schrijvers gesproken, maar hij was duur en intussen is Trossard het niveau van Schrijvers overstegen”, zegt hij daarover in Het Laatste Nieuws.

We begrijpen daar vooral uit dat Schrijvers te duur was voor Anderlecht of liever voor Brugge speelt. Wat Leandro Trossard daarmee te maken heeft of waarom het van belang is dat Trossard het niveau van Schrijvers overstegen is, zien we geen logische verklaring voor. Of heeft Anderlecht misschien een poging gedaan om Trossard weg te halen in Genk? Dan zijn ze daar alvast ook in mislukt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws