Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht geraakt in oefenpot niet voorbij amateurclub

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

Anderlecht heeft zich afgelopen weekend niet van z’n sterkste kant laten zien: in een oefenwedstrijd bij KSK Heist uit de eerste amateurreeks kwamen de Brusselaars niet verder dan een 1-1 gelijkspel. 

Vrijdagavond won Anderlecht met 1-0 tegen RWDM dankzij een goal van Dimata. Zaterdagavond bleef het steken op 1-1 bij Heist. Amuzu bracht Paars-wit voor de pauze op voorsprong. Na rust speelde Anderlecht erg zwak en lukte Heist via Tambeur de gelijkmaker.

Een greep uit de spelers die voor Anderlecht in actie kwamen tegen Heist: Boeckx, Sa, Obradovic, Najar, Trebel, Lokonga, Kayembe, Abazaj, Ganvoula, Amuzu, Saelemaekers, Makarenko, Kums, Sowah, Gerkens, Musona en Adzic. Landry Dimata ontbrak omdat hij een lichte blessure opliep tegen RWDM.

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws