Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-aanwinst: “Bij Brugge waren ze niet zo blij dat ik tekende”

Club Brugge speelt Anderlecht van de mat

Club Brugge en Anderlecht hebben geregeld dezelfde speler op de radar staan. Dat is in het huidige tussenseizoen niet anders. Denk maar aan Siebe Schrijvers, die uiteindelijk koos voor het Jan Breydelstadion. 

Blijkbaar was Club ook in de race voor Elias Cobbaut van KV Mechelen als vervanger voor Stefano Denswil. De jongeling tekende een contract bij Anderlecht. “Genk had twee jaar ­geleden al interesse. Hetzelfde met Club Brugge. Daar waren ze niet zo blij dat ik bij Anderlecht tekende. Maar ik moest een keuze maken. Met Hein was er ook meteen een klik. ­Zeker op tactisch vlak kan hij me nog veel bijleren”, aldus Cobbaut in Het Nieuwsblad.

“En weet je, er is ook een nieuwe vibe in die club. Coucke vind ik ook echt een toffe gast. Ik wilde deel uitmaken van dit verhaal. Ik kan nog ­altijd niet geloven dat ze 3 miljoen voor mij betaald hebben. Maar of ik nu 1 miljoen waard ben of 3 miljoen of 500: dat maakt niet uit. Ik doe gewoon mijn ding”, aldus de stevige linksachter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws