Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Alleen Club Brugge geeft goede voorbeeld in JPL

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Het is weer een komen en gaan van spelers in de Jupiler Pro League. De clubs zitten niet stil en er wordt flink verhandeld naar binnen- en buitenland. 

Liefst 43 van de 56 inkomende transfers tot dusver in de Jupiler Pro League zijn buitenlandse spelers heeft Sport/Voetbalmagazine nageteld. Waasland-Beveren haalde 11 nieuwkomers waarvan amper 2 Belgen. Club kan met 60% het beste percentage voorleggen: 3 van de 5 nieuwelingen zijn landgenoten.

Blauw-zwart haalde de Belgen Mats Rits, Siebe Schrijvers en Clinton Mata (Angolees met Belgische paspoort) en voorts de Kroatische doelman Karlo Letica en de Nederlandse flankspeler Arnaut Groeneveld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws