Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Akkoord met nieuwe doelman heel dichtbij’

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

Heel wat namen passeerden al de revue, maar Club lijkt eindelijk een doorbraak te kunnen forceren in het dossier van de doelmannen. Karlo Letica is eerste keuze om volgend seizoen tussen de palen te staan in het Jan Breydelstadion. 

De 21-jarige talentvolle doelman van Hajduk Split leek eerst nog te duur of een andere club te verkiezen, maar Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge hem overtuigd heeft van het het project met de Champions League om toch de stap te zetten. Met Hajduk zou een akkoord in de maak zijn van ongeveer 3 miljoen euro plus bonussen en een percentage op de doorverkoopsom.

De aanwezigheid van Letica’s landgenoten Ivan Leko en keeperstrainer Tomislav Rogic zijn een extra troef voor Blauw-zwart om de doelman binnen te halen. Trainer Leko speelde in het verleden zelf trouwens voor Hajduk Split.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws