Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zware kritiek voor Vanhaezebrouck: ‘Hij heeft Anderlecht niets bijgebracht’

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

Na de nederlaag tegen Standard toonde Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck zich van zijn slechtste kant. Hij maakte Ricardo Sa Pinto van Standard met de grond gelijk en zei dat hij allang geen collega meer voor hem is

“Hoe klein kun je zijn in de nederlaag? De uitval van Hein Vanhaezebrouck naar Standardcoach Sá Pinto is du jamais vu. Een straatvechter in de Marollen heeft meer klasse dan de coach van Anderlecht. Hein is een frustraat vol zelfhaat. En dat moeten anderen bekopen”, schrijft Hugo Camps in zijn column in Het Laatste Nieuws.

“Hij heeft Anderlecht niets bijgebracht. In Neerpede hoeft geen klaagmuur meer te worden opgericht, die is Vanhaezebrouck zelf. Het zijn altijd de anderen die het verknoeien. Hijzelf slaapt met de lach der volmaaktheid.”

“Anderlecht heeft een zielige coach en dat is niet des Anderlechts. Een veredelde dorpsonderwijzer zonder grandeur die eerder doet denken aan een ingezakt puddingbroodje dan aan een klaroenstoot. Dat zijn provincialisme nu ook nog onbetamelijk is, schaadt de club.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws