Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zowel stad als Club lopen niet van stapel en plannen niets

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge kan zondag de titel pakken in Luik als het een puntje raapt tegen eerste achtervolger Standard. Als het lukt, zal dat niet meteen leiden tot een groot en gepland feest in Brugge. 

Omdat Club nog vol aan de bak moet tegen Standard wil niemand te vroeg juichen. Er zal geen groot scherm komen in Brugge en er zijn geen festiviteiten gepland voor zondagavond. Het feestje zal dan waarschijnlijk plaatsvinden rond de thuiswedstrijd op de laatste speeldag tegen AA Gent.

Wat als het zondag toch raak is in Luik? “We zullen dan bekijken en doen wat mogelijk is om samen te vieren. Luik is niet bij de deur, dus we hebben wat tijd”, aldus woordvoerder Kirsten Willem in Het Nieuwsblad.  Ongeveer 1.400 fans van Blauw-zwart zullen de match op Sclessin kunnen bijwonen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws