Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zever kan beginnen: nieuwe CEO voetbalbond is supporter van …

Pyro (Club Brugge - Zulte Waregem)

Peter Bossaert is sinds deze week de nieuwe CEO van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Hij heeft zich in het verleden al geuit als een grote supporter van Club Brugge. 

Bossaert is dan ook een goede kennis van Bart Verhaeghe, ondervoorzitter van de KBVB en voorzitter van Club Brugge. “Dat ondervoorzitter Verhaeghe Bossaert goed kent, zal ook wel hebben gespeeld. Bossaert is immers onafhankelijk bestuurder bij Lotus Bakeries van Jan Boone, een dichte vriend van Verhaeghe en bestuurder van Club Brugge”, lezen we in Het Nieuwsblad.

“Ook Bossaerts voorganger Koen De Brabander werd bij diens aanstelling gelieerd aan Verhaeghe, voor wie hij als bedrijfsrevisor had gewerkt. Het hoeft zijn nieuwe functie niet in de weg te staan, maar Bossaert stak in elk geval nooit weg dat hij een fervent Club Brugge-supporter is. Hij gaf tijdens een interview in 2014 met onze krant aan dat zijn liefde voor Club met de paplepel was ingegeven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws