Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zeker 3 uitgaande transfers: ‘Opvolger Limbombe al bekend’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Standard)

Anthony Limbombe deed dan wel niet mee in de titelmatch van Club Brugge op Standard, hij is één van de belangrijkste spelers van het voorbije seizoen. Toch lijkt de flankspeler alweer op weg naar het buitenland. 

Limbombe maakte zoveel progressie dat hij zo goed als zeker niet meer te houden is voor Blauw-zwart. Het Laatste Nieuws weet dat hij net als Stefano Denswil en Abdoulay Diaby aan zijn laatste seizoen bezig is in Brugge.

Vincent Mannaert zal dus serieus aan de bak mogen op de transfermarkt komende zomer. “Maar als Limbombe effectief vertrekt staat met Krépin Diatta zijn opvolger al klaar”, schrijft de krant nog. De Senegalees bewees de voorbije matchen over het nodige talent te beschikken om uit te groeien tot de opvolger van Izquierdo en Limbombe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws