Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom grijpt VAR in bij tweede strafschopfase en niet bij eerste?

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Aan de rust staat het 0-0 in Club Brugge-Anderlecht. Er waren twee strafschopgevallen in de zestien meter van Anderlecht, maar uiteindelijk kreeg Blauw-zwart geen elfmeter, de tweede keer na ingrijpen van de videoref.

Vlak voor de pauze zag ref Visser een strafschop in een handsbal van Anderlecht-verdediger Sa. Na ingrijpen van de VAR kwam Visser terug op zijn beslissing en gaf hij een hoekschop. Eerder in de wedstrijd werd Vanaken in de zestien foutief ten val gebracht door Gerkens. Hier was duidelijk contact, maar daar greep de VAR niet in. We vragen ons af waarom?

De eerste helft was gelijkopgaand. Nakamba trapte eens hard naar doel en ook Mechele vond Sels op z’n weg. Aan de overkant kreeg Anderlecht tweede goede kansen via Teodorczyk, maar Gabulov stond attent te keepen. De wedstrijd begon bovendien met een kwartier vertraging omdat de beelden niet doorkwamen op het scherm van de VAR.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws