Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen veegt eindelijk de nul weg: “Het is een lastig seizoen voor mij”

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Het waren de invallers die in Charleroi het verschil maakten en daarbij was een sleutelrol weggelegd voor Jelle Vossen. De spits kwam na een uur het veld op, schotelde Vanaken de 1-2 voor en kopte enkele minuten later zelf de 1-3 binnen. Daarmee veegde Vossen eindelijk een belangrijke nul weg.

Het was voor Vossen dan wel zijn zesde goal van het seizoen, het was pas zijn eerste veldgoal. Al zijn andere doelpunten kwamen er op strafschop. “Ik ben uiteraard heel tevreden na deze belangrijke wedstrijd voor ons. Als je hier op achterstand komt, dan weet je dat het hier heel moeilijk zal worden. Dit is al bij al een verdiende zege, daar is niets op af te dingen. Als je naar huis kan gaan met de drie punten op zak, dan geeft dat een geweldige boost voor het hele team”, aldus Vossen op de Clubwebsite.

“Als bankzitter hoop je dan om zo snel mogelijk op dat veld te komen om mee het verschil te maken. En dat is vandaag heel goed gelukt. Het is een zeer lastig seizoen voor mij, want ik had op veel meer of vlugger op kansen gehoopt om te spelen. Maar het blijft een kwestie van te blijven werken en dan volgt de beloning automatisch wel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws