Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen onder indruk van fans en blikt terug op eigen seizoen

Vormer - Vossen - Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

Jelle Vossen was maandagavond te gast in Extra Time op Canvas. Hij blikte terug op de titel van Club Brugge en zijn eigen seizoen, waarin de aanvaller slechts sporadisch aan spelen toekwam. 

“We hadden geen viering gepland met onze fans. We kwamen rond middernacht aan in Brugge en er stonden ons duizenden fans op te wachten. Die mensenzee was echt fantastisch om te zien. Het is ongelooflijk hoe het voetbal in Brugge leeft”, aldus de Limbuger in Extra Time.

Vossen zat vaak op de bank en had geen basisplaats dit seizoen. In Charleroi afgelopen donderdag scoorde hij pas zijn eerste veldgoal voor Blauw-zwart: “Toch zie ik geen reden om te vertrekken. Ik ben een deel van de groep en probeer mijn steentje bij te dragen en hard te werken om meer aan spelen toe te komen. Ik sluit het seizoen wel met een goed gevoel af, omdat ik tegen Charleroi en Standard belangrijk ben kunnen zijn met twee doelpunten”, zei hij hierover aan Play Sports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws