Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer over Refaelov: “Met hem in de ploeg kan ik me aanvallend minder uitleven”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

In Gent en Anderlecht kreeg Lior Refaelov een basisplaats van trainer Ivan Leko, maar beide duels gingen jammer genoeg met 1-0 verloren. Daarvoor tegen Genk benutte de Israëliër in de toegevoegde tijd een strafschop die drie belangrijke punten opleverde. 

Door de basisplaats voor Refaelov verdween Wesley elke keer uit de ploeg en stond Diaby alleen in de spits. Dat had ook z’n gevolgen voor Ruud Vormer op het middenveld. “Met Rafa hebben we een man extra op het middenveld en moet ik veel meer verdedigen. Maar ik heb mijn vrijheid nodig, ik moet mij aanvallend kunnen uitleven. Zo ben ik het sterkst”, aldus de Nederlander in La Dernière Heure.

Na De Gouden Schoen had Vormer het even moeilijk, maar hij is ondertussen weer helemaal de oude. “Ik heb me mentaal opnieuw moeten herlanceren en ben beginnen werken als een gek. Zo ben ik erin geslaagd op mijn zelfvertrouwen terug te winnen.”

Wat Vormer verwacht van de topper zondag tegen Anderlecht? “De vorige keer hebben ze hier met 5-0 verloren. In Jan Breydel hebben ze schrik van ons. Dat zal zeker in hun hoofd spelen. Maar langs de andere kant zullen enkele jongens door die 5-0 wel gemotiveerder zijn”, besluit onze nummer 25.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws