Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer neemt Club alweer op sleeptouw: “Op Standard gewoon vol voor de zege gaan”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft in Charleroi zijn missie volbracht door met 1-3 te winnen, maar dat verliep wel moeizaam. Pas in de tweede helft ging Blauw-Zwart op en over de Zebra’s. Met een heerlijke vrije trap nam Ruud Vormer voor de zoveelste keer Club op sleeptouw.

Halfweg zag het er nochtans benard uit bij 1-0. “Dat was erg ongelukkig. Maar de coach, Timmy en ik hebben duidelijk gemaakt dat we moesten winnen. Ik ben blij dat mijn vrije trap dat wat gemakkelijker heeft gemaakt”, reageert Vormer bij Proximus 11.

“het is altijd moeilijk voetballen hier. Al vind ik niet dat we de eerste helft onderlagen. Krépin en Wesley missen gewoon de kansen. Dan denk je wel even: het wordt weer hetzelfde verhaal. Maar we hebben prachtig teruggevochten.”

Zondag kan Club de titel veroveren met een punt op het veld van Standard. “We moeten gewoon vol voor de overwinning gaan”, is Vormer echter ambitieus. “Ook al verloren we daar voor de beker (4-1), met deze ploeg moet dat lukken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws