Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verheyen heeft bij KVO andere mening dan Coucke: “Strookte niet met hoe ik het zie”

Gert Verheyen (analist)

Vanaf volgend seizoen gaat Gert Verheyen aan de slag als hoofdtrainer bij KV Oostende met Franky Van der Elst als assistent. De ex-Bruggelingen zullen een nieuwe wind proberen laten waaien na het vertrek van voorzitter Marc Coucke naar Anderlecht. 

“Velen denken dat het na het vertrek van Marc Coucke bergaf zal gaan, maar wij geloven integendeel dat het beter kan op vele vlakken”, zegt Verheyen aan Sporza. “Onder hem is de club natuurlijk enorm geëvolueerd. Maar de manier waarop de spelersgroep samenleefde, strookt niet met hoe ik het zie. Op het vlak van mentaliteit is er heel wat marge om te verbeteren.”

“Ik wil bezieling in de groep krijgen. Dat moet op het veld te zien zijn, maar dat heeft ook te maken met hoe je de hele week voor de wedstrijd leeft. Vanaf dag één zal ik elke speler op zijn plichten wijzen en uitleggen waar we naartoe willen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws