Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Verdediger in en verdediger out bij Club Brugge’

Ricardo van Rhijn wijst

Alle teams maken volop werk van het volgende seizoen en dat is bij Club Brugge niet anders. Door het nakende vertrek van Stefano Denswil dringen zich ook veranderingen op in het verdedigende compartiment. 

Ricardo Van Rhijn werd verhuurd aan AZ en die zijn niet plan om de optie te lichten, zodat de rechterflankspeler zo goed als zeker terugkeert naar Brugge. Of hij bij ons een toekomst heeft, valt af te wachten. Enkele andere Nederlandse teams zoals ADO Den Haag volgen zijn situatie op de voet.

Dan is er nog de situatie van Matej Mitrovic. Iedereen is tevreden over de huurling van Besiktas, maar de Turkse topclub vraagt maar liefst 4,5 miljoen euro om de Kroatische verdediger definitief over te nemen. Ivan Leko zou de international graag houden, maar het Brugse bestuur hoopt nog iets van de vraagprijs af te kunnen doen. Mitrovic behoort tot de voorselectie van het WK. Het lijkt er wel op dat Blauw-zwart hem heel graag wil houden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws