Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanlerberghe is op weg naar deze eersteklasser

Jordi Vanlerberghe lijkt na één seizoen bij Club Brugge alweer te zullen vertrekken. De speler kwam vorige zomer over van KV Mechelen, maar kreeg weinig kansen van trainer Ivan Leko.

Volgens L’Avenir wil KV Oostende hem graag overnemen. Dat komt door de aanstelling van Gert Verheyen als hoofdtrainer volgend seizoen, die de speler nog goed kent van bij de nationale U19. Of het tot een definitieve transfer zal komen of alleen een uitleenbeurt, is nog niet helemaal duidelijk. Beide opties zijn mogelijk.

Vanlerberghe kwam oorspronkelijk als middenvelder naar Blauw-zwart, maar op die positie was de concurrentie te groot. Hij kreeg ook eens z’n kans rechts in de verdediging, maar maakte op Standard geen goede beurt en verdween daarna definitief uit de ploeg. Als het van KV Oostende afhangt, zal de transfer snel worden afgerond.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws