Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck weet het ook al: “Club Brugge is kampioen”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Sinds donderdag heeft Club Brugge alvast een concurrent minder voor de titel, want Anderlecht is uitgeschakeld in de race na een 1-3-thuisnederlaag tegen Standard. De Rouches zijn zo nog de enigen die Club van het kampioenschap kunnen houden, maar Club heeft wel een voorgift van vier punten.

Hein Vanhaezebrouck vindt dan ook dat Club nu al gefeliciteerd kan worden met de titel. “Club heeft gewonnen in Charleroi, dus Club Brugge wordt kampioen. Het enige wat nog open ligt, is de tweede plaats”, vertelt de trainer van Anderlecht aan L’Avenir.

Hij denkt wel dat Club het hem dit weekend onrechtstreeks moeilijk zal maken. Anderlecht speelt zondag op AA Gent. “Gent zal zijn laatste troeven uitspelen, want volgende week moeten ze naar Brugge. En zelfs als Club al kampioen is, zullen ze die match niet laten schieten gezien hun relatie met de Gentse supporters. En Gent heeft ons al geklopt in de heenwedstrijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws