Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck sneert naar Club: “Waren drie van de vier keer duidelijk beter”

Hein Vanhaezebrouck (AA Gent)

Hein Vanhaezebrouck kende bij Anderlecht een teleurstellend seizoen en kreeg Paars-Wit niet verder dan een derde plaats. Het finishte op zes punten van Club Brugge, en dan werden de punten nog gehalveerd.

Desondanks vond Vanhaezebrouck zijn ploeg dit seizoen niet per se minder dan Club. “We speelden dit seizoen vier keer tegen elkaar en drie keer waren we duidelijk beter”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

De vierde keer won Club wel met historische 5-0-cijfers, maar ook dat vond hij niet zozeer de verdienste van Blauw-Zwart. “Ik noem dat deels ‘onmacht’. De mensen gaan nu zeggen: ‘Het is weer zijn schuld niet’, maar als je een halfuur controleert – Club creëerde helemaal niks – en Hanni mist dé kans op 0-1, en plots valt alles in elkaar… – dan stá je daar, hé.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws