Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck over strafschopfase met Vanaken: “In België gaat men wel heel snel liggen”

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Club Brugge had zondag een duidelijke strafschop moeten krijgen na een fout van Gerkens op Vanaken in de zestien meter. Ondertussen komt Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck nog eens terug op de wedstrijd en alle commotie achteraf. 

“Al het hele seizoen zijn er problemen. Wel, dan ben ik verbaasd dat er meteen reactie komt nu Club eens benadeeld wordt, terwijl het dit seizoen ook al vaak bevoordeeld werd”, zegt Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws.

“Dat contact tussen Gerkens en Vanaken kon misschien anders beoordeeld worden, maar in België gaat men wel héél snel liggen als er contact is. Behalve mijn spelers dan.”

Of hij nog gelooft in de titel? “Als wij een punt pakken tegen Standard en Club wint, is het over. Anderzijds zou een gelijkspel niet dramatisch zijn, want dan houden we Standard op afstand voor plek twee. Dat blijft ons voornaamste doel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws