Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck kan zondag mogelijk rekenen op verrassende naam

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

Anderlecht speelt op Jan Breydel zijn allerlaatste troeven uit in de titelstrijd. De Brusselaars hebben voorin weinig weelde, maar kunnen mogelijk rekenen op een verrassende naam voor de clash van zondag. 

Lukasz Teodorczyk is nog altijd in Polen na het onverwachte overlijden van zijn broer en diens vervanger Silvère Ganvoula bleek nog geen voltreffer. Hein Vanhaezebrouck kreeg echter goed nieuws van de medische staf, want Henry Onyekuru speelde een uur met de beloften tegen Standard (2-2) en kreeg groen licht voor de match van komend weekend.

Het blijft natuurlijk zeer de vraag of Vanhaezebrouck de Nigeriaan al meteen gaan opnemen in zijn kern, maar aangezien Paars-wit over bijzonder weinig aanvallende opties beschikt, groeit de kans met de dag dat Onyekuru zal geselecteerd worden. De aanvaller liep op 22 december in de wedstrijd tegen z’n ex-club Eupen een zware knieblessure op en moest daarna onder het mes.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws