Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken voor altijd in Brugge? “Komt hier best tot zijn recht”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

Hans Vanaken werd recent verkozen tot Profvoetballer van het Jaar en heeft een groot aandeel in de titel van Club Brugge. Toch blijft het redelijk stil rond de bijna 26-jarige spelmaker op de transfermarkt. 

“Je weet dat de Engelse of Duitse topclubs niet voor hem komen, en dan kom je bij de middenmoters uit. Past zijn stijl bij zulke clubs? Dat denk ik niet. Vanaken komt het best tot zijn recht in een dominante ploeg”, vertelt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg.

“Of hij klaar is voor de stap hogerop moet hij zelf uitmaken. Ik denk dat hij beter in Brugge kan blijven. Hier is hij de gevierde man en dat zijn allemaal dingen waar hij rekening mee moet houden.” Vanaken zelf gaf eerder ook al aan tevreden te zijn als hij een mooie langdurige carrière op Jan Breydel kan uitbouwen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws