Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken reageert na verrassende plaats op de bank

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Ivan Leko nam voor de match tegen Charleroi enkele verrassende beslissingen. Zo zette hij Ethan Horvath opnieuw tussen de palen, maar zette hij ook Hans Vanaken uit de ploeg. De spelmaker was gewoon fit, maar zat toch op de bank.

“Het is zeer lang geleden dat ik nog eens vanop de bank moest starten. Maar ik weet dat het zondag niet al te best was, net als voor de rest van het team”, reageert Vanaken op de website van Club.

Bij het begin van de tweede helft bracht Leko Vanaken toch in en de middenvelder bewees het ongelijk van zijn coach door de 1-2 te scoren. “Als je dan inkomt, dan moet je gewoon laten zien dat je het verdiend om er wel in te staan en je proberen te bewijzen. Dat is aardig gelukt en ik heb de ploeg kunnen helpen. We gaan zondag naar Sclessin om te winnen. We moeten niet teveel teren op een gelijkspel. Want het mooiste is om met een overwinning kampioen te worden. We hebben nu alles weer in eigen handen. Het zal zeker een lastige wedstrijd worden maar moeilijk gaat ook. Na de klap van zondag zijn we rechtgestaan en hebben we gereageerd zoals het moet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws