Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken heeft dol plan: “Nu gaan we een week feesten”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken was dit seizoen samen met Ruud Vormer wellicht de meest beslissende speler bij Club Brugge en ook op Sclessin had hij weer zijn aandeel in het Brugse doelpunt. De middenvelder heeft wilde plannen voor het titelfeest.

“We wisten dat het heel moeilijk zou worden. Standard startte furieus, maar dan – bewust? – wat gas terug. In de tweede helft was het een zuivere uitputtingsslag en we zijn staande gebleven”, reageert Vanaken bij Het Laatste Nieuws.

“We hebben een volwassen partij gespeeld, en dat was nodig tegen dit Standard. Het is zeker niet evident om hier een punt komen pakken. Nu gaan we een week feesten. Ik ben ongelooflijk fier dat ik Club aan de zege heb kunnen helpen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws