Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Uitstekend nieuws: absolute smaakmaker verlengt weldra bij Club’

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge was dit seizoen dominant in België en kaapte een karrenvracht prijzen weg. Vooral de vijftiende landstitel uiteraard, maar ook een pak individuele prijzen. De eerste daarvan was voor Ruud Vormer, die in februari de Gouden Schoen kreeg.

De 30-jarige Nederlander nam vorige zomer de aanvoerdersband over van Timmy Simons en leverde prompt het beste seizoen uit zijn carrière af. In 40 competitiematchen was hij goed voor 13 goals en 18 assists. Dat leverde hem deze maand ook zijn eerste selectie voor Oranje op en nu volgt een nieuwe kers op de taart.

Vormer en Club onderhandelen immers over een contractverlenging, meldt De Telegraaf. Ondanks zijn sterk jaar heeft Vormer dus absoluut niet de intentie om Blauw-Zwart te verlaten. Zijn huidige overeenkomst loopt nog tot 2020, maar het ziet er dus naar uit dat Vormer nog langer in Brugge zal blijven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws