Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitblinker Club stelt fans gerust: “Ik kijk uit naar Champions League”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Na een topseizoen zijn er altijd spelers die in de belangstelling staan van buitenlandse clubs en andere oorden opzoeken. Zo weten we dat het erg moeilijk wordt om Denswil, Diaby en Limbombe te houden. 

Ook Marvelous Nakamba is erg gegeerd in Europa, maar hij gaat geen stappen overslaan in zijn carrière. “De Champions League wordt een geweldige ervaring. Elke voetballer hoopt ooit in die competitie te kunnen aantreden. Volgend seizoen krijg ik die kans en ik zal alles geven”, aldus de middenvelder aan de Zimbabwaanse website NewsDay.

“In mijn eerste jaar bij Club meteen de titel pakken, geeft enorm veel vertrouwen toe naar het volgende seizoen. Dat ik een belangrijke rol had, maakt mijn bijdrage alleen maar groter.”

Nakamba liep overigens een blessure op tijdens de kampioenenmatch in Standard, waardoor hij 3 weken aan de kant staat en de Cosafa Cup met Zimbabwe aan zich voorbij moet laten gaan. Hij incasseerde een harde trap tegen de zijkant van de knie en houdt verplicht rust.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws