Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

UEFA maakt opvallend nieuws over Champions League bekend

Club Brugge heeft zich dankzij de 15de landstitel uit de geschiedenis rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. De vetpot is groot, maar vandaag maakte de UEFA ook iets minder interessant nieuws bekend. 

De afgelopen seizoenen begonnen alle duels in de groepsfase van de Champions League telkens om 20u45, met uitzondering van Rusland of Turkije waar een duel soms om 18u startte. Vanaf de komende jaargang in de Champions League gaat de UEFA daar verandering in brengen.

Net als in de Europa League zullen er 2 vaste aanvangsuren zijn: 18u55 en 21u. Op die manier wil de UEFA ervoor zorgen dat elke Champions League-avond meer dan 4 uur voetbal op TV is. Zo wordt de uitzendtijd in vergelijking met andere seizoenen verdubbeld en dat biedt meer mogelijkheden tot reclame-inkomsten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws