Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transferdoelwit Club lijdt aan angstaanvallen: “Ik zat echt op het randje”

Steeds meer bronnen melden dat Club Brugge werkt probeert te maken van een verrassende inkomende transfer. Het gaat om niemand minder dan Bojan Krkic (27), het voormalige wonderkind van Barcelona en de gedoodverfde opvolger van Lionel Messi, maar dat kwam er nooit uit.

Bojan is eigendom van Stoke City en werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Alaves in de Primera Divison. Stoke degradeerde uit de Premier League en de kans is weinig waarschijnlijk dat de aanvaller zin heeft in een avontuur in de Engelse tweede klasse. Zijn naam werd intussen gelinkt aan Club Brugge en Hoffenheim. Nochtans werd hem bij FC Barcelona een mooie toekomst voorspeld, maar die verwachtingen kon hij nooit inlossen.

“Mensen zagen de nieuwe Messi in mij, maar er is veel wat ze niet van me weten”, citeert Goal.com hem in The Guardian. “Ik voelde me ziek. Constant, 24 uur per dag, van de stress.” Hij moest zelfs afzeggen bij zijn debuut voor de Spaanse nationale ploeg. “Er werd toen maar gezegd dat ik buikgriep had, want niemand wil praten over angstaanvallen. Daar is de voetballerij niet in geïnteresseerd. Ik zat aan de medicijnen, zat echt op het randje. Die krantenkoppen deden pijn.”

“Mensen beledigden me, want ze dachten dat ik gewoon niet wilde spelen. Het deed me nog het meeste zeer dat het verhaal de wereld in is gebracht door de bond. Zij wisten van mijn problemen af. Hoe kan je me dan oproepen? Ik voelde me erg eenzaam.”

“Mensen waarderen niet wat je doet. Ze willen dat ik op mijn topniveau kom, maar dat heb ik misschien al bereikt. Ik speel al jaren op een constant niveau en heb altijd hard gevochten. Soms zeggen ze dat ik meer een klootzak moet zijn op het veld, maar dat kan ik niet.”

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws