Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Transfer Van Crombrugge van de baan: Club wil topdoelman’

Ethan Horvath (Club Brugge - Standard)

Club Brugge speelde dit seizoen met 5 doelmannen en dat is toch wel van het goede te veel. Daarom wil Blauw-zwart voor volgend seizoen een betrouwbare eerste keeper aantrekken. 

Volgens de Franstalige krant La Capitale had Club zelfs al een voorakkoord met Eupen en Hendrik Van Crombrugge over een transfer, maar de doelman van de Panda’s geeft eigenlijk de voorkeur aan een transfer naar Standard, indien mogelijk.

Het Laatste Nieuws weet ondertussen dat het Brugse bestuur die piste verlaten heeft en in het buitenland speurt naar een grote naam met ervaring, die met Club de groepsfase van de Champions League kan aanvatten. Ethan Horvath blijft als tweede doelman. Gabulov, Hubert en Vermeer (gehuurd van Feyenoord) mogen vertrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws