Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Sterkhouder Club Brugge 3 wedstrijden out en mist Anderlecht’

Limbombe - Vanaken (Club Brugge - AZ)

Het ziet er naar uit dat Club Brugge deze middag tegen Anderlecht niet in z’n allersterkste opstelling zal kunnen aantreden. Jullie konden eerder al lezen dat Anthony Limbombe twijfelachtig was en de verwachting is dat hij niet in actie zal komen in de topper. 

De flankspeler sloeg de training van vrijdag over met last aan de voet en trok naar het ziekenhuis. Het Laatste Nieuws weet dat een scan geen goed nieuws bracht, want volgende de medische staf is Limbombe 10 dagen buiten strijd en mist hij de wedstrijden tegen Anderlecht, Charleroi en Standard.

Opvallend is dat Club Brugge zaterdag de selectie bekendmaakte voor de clash met Anderlecht en daar stond Limbombe gewoon bij de voorlopige 23 namen. De rest van de kern: Horvath, Gabulov, Gabriel, Denswil, Mechele, Scholz, Poulain, Mitrovic, Tomecak, Decarli, Cools, Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe, Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Dennis, Diatta.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws