Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Spijtige zaak: absolute uitblinker krijgt geen afscheidsmatch bij Club

Nakamba - Diaby - Cools - Dennis - Horvath - Limbombe

Club Brugge speelt zondag zijn laatste wedstrijd van het seizoen tegen AA Gent. Het wordt een galamatch waarbij het afscheid van Timmy Simons centraal zal staan, maar ook enkele andere jongens gaan ons waarschijnlijk verlaten. 

Denswil en Diaby hebben een akkoord met het bestuur dat ze mogen vertrekken en ook Limbombe lijkt niet te houden na een erg succesvol seizoen. Jammer genoeg weet Het Laatste Nieuws dat de flankspeler niet fit zal geraken voor de partij van zondag. Daardoor krijgt hij dus geen afscheidswedstrijd.

Limbombe staat in de belangstelling van Olympique Lyon en enkele andere niet nader genoemde clubs uit de Premier League en de Bundesliga. Er is ook goed nieuws: Diaby raakt waarschijnlijk wel speelklaar en krijgt op die manier wel een gepast afscheid. Al liet de Malinees onlangs uitschijnen dat hij gelukkig is in Brugge en de Champions League hem misschien nog wel tot de winter op Jan Breydel kan houden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws