Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Speelt behalve Simons zondag nog icoon z’n laatste match voor Club?

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge speelt zondag een galawedstrijd op Jan Breydel tegen AA Gent. De 15de landstitel, maar ook het afscheid van Timmy Simons zullen centraal staan in deze wedstrijd. 

Verder is het algemeen geweten dat ook Diaby, Denswil, Limbombe en Clasie zondag mogelijk de laatste keer in actie zullen komen voor Blauw-zwart. De situatie rond Lior Refaelov blijft voorlopig onduidelijk. Hij heeft een contract tot medio 2019, maar als Club nog een transfersom wil ontvangen, zal de Israëliër in de komende transferperiode hoogst waarschijnlijk verkocht worden. Tenzij hij z’n lopende verbintenis uitdoet en op z’n 33ste na 8 jaar Club gratis vertrekt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws