Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Slechts 1.900 tickets voor Club-fans in Charleroi’

Als de resultaten meezitten kan Club Brugge komende donderdag in Charleroi kampioen spelen. Ondanks het grote bezoekersvak blijkt dat er slechts 1.900 tickets beschikbaar zullen zijn voor fans van Blauw-zwart

Dat nieuws is intussen ook doorgesijpeld tot bij de supporters van Club en de vraag naar tickets in Charleroi gaat uiteraard veel hoger liggen dan de beschikbare 1.900 plaatsen. Daarom gaan vandaag en de komende dagen Brugse fans speciaal naar Charleroi afzakken om tickets aan te kopen voor een vak in de hoofdtribune, wellicht blok L.

Mogelijk zal voor de wedstrijd op Charleroi ook een groot scherm worden opgesteld in Brugge, maar net als de informatie over het aantal beschikbare tickets in het Stade du Pays de Charleroi is hier nog niet officieel over gecommuniceerd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws