Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons dropt een hint over zijn toekomstige functie bij Club Brugge

Timmy Simons met Club-sjaal

Vanavond zwaait Timmy Simons definitief af als speler bij Club Brugge. Het 41-jarige Clubicoon krijgt in zijn laatste partij tegen AA Gent wellicht nog een basisplaats. Club verlaten doet hij evenwel niet, want hij krijgt een nieuwe functie.

Wat die functie precies zal zijn, maar Simons lijkt wel al een kleine hint te droppen. “Ik hoop zo kort mogelijk bij het elftal betrokken te blijven. We zullen wel zien in welke hoedanigheid”, vertelt hij aan Radio 2 West-Vlaanderen.

Hij herhaalde ook nog eens dat vanavond niet noodzakelijk het definitieve einde van zijn spelerscarrière is. “Ik ga wel proberen om nog in beweging te blijven. Op welk niveau dat zal zijn? Dat moeten we nog bekijken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws