Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scheidsrechter voor clash met Anderlecht is bekend

Brugse mascotte (Club Brugge - Anderlecht)

Komende zondag 6 mei om 14u30 staat de clash met eeuwige rivaal Anderlecht op het programma. Bij winst is Club Brugge zo goed als zeker van de tweede landstitel in drie seizoenen. De KBVB maakte alvast bekend welke scheidsrechter de topper in goede banen moet leiden. 

Nummer één Sébastien Delferière is nog altijd geblesseerd en zo viel de keuze op Lawrence Visser. Hij zal bijgestaan worden door de assistenten Karel De Rocker en Jo De Weirdt en vierde man Frederik Geldhof.

De heenwedstrijd in Anderlecht was in handen van Bart Vertenten. Club verloor toen met 1-0 nadat een doelpunt van Diaby werd afgekeurd wegens buitenspel dat met het blote oog nauwelijks waarneembaar was.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws