Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sa Pinto snoeihard voor Preud’homme: “Dat is onvergeeflijk”

Michel Preud'homme schreeuwt

Na de 5-0 zege tegen Racing Genk mag Standard blijven hopen op de tweede plaats en wie weet zelfs meer. Maar ondanks de bekerwinst en de recente goede resultaten lijkt de toekomst van trainer Ricardo Sa Pinto in Luik niet zeker. 

Michel Preud’homme bekende vorige week in een kranteninterview dat hij interesse heeft om bij Standard of de Rode Duivels aan de slag te gaan en dat is bij Sa Pinto in het verkeerde keelgat geschoten. “Luister, ik ben nu zeven, acht jaar trainer. En op ethisch vlak vind ik wat hij doet, getuigen van een gebrek aan respect”, wordt de Portugees geciteerd in Het Nieuwsblad.

“Zeker tegenover een coach die stabiliteit gecreëerd heeft, die de cup gewonnen heeft en de play-offs gehaald, en die nog een jaar contract heeft. Dat is onvergeeflijk. Ik heb het niet over mijn voorzitter, maar over Preud’homme die zichzelf aanbood voor mijn functie.”

Ondanks de verontwaardiging van Sa Pinto is het algemeen geweten dat Standard-voorzitter Bruno Venanzi zelf Preud’homme contacteerde met de vraag of hij interesse heeft in een terugkeer naar Sclessin.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws