Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refs komen met bizarre conclusie na Club-Anderlecht: “4 op 5 fases juist beoordeeld”

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge verloor zondag voor het eerst in bijna drie jaar nog eens een thuiswedstrijd, want Anderlecht kwam met 1-2 winnen op Jan Breydel. De VAR speelde daarbij een hoofdrol met enkele dubieuze beslissingen in het voordeel van de bezoekers.

De kritiek was de voorbije dagen dan ook enorm, maar de KBVB komt nu met een opmerkelijk statement. “We hebben zelfs uitzonderlijk het initiatief genomen om de 5 omstreden fases uit Club-Anderlecht op te sturen naar het IFAB, het orgaan dat verantwoordelijk is voor de spelregels”, legt scheidsrechtersbaas Johan Verbist uit.

“Uit hun feedback blijkt nu dat 4 van de 5 fases correct werden beoordeeld. De enige fase waar twijfel over bestaat, is de goal van Teodorczyk. Daar had de VAR de scheidsrechter moeten aansporen om te beelden te bekijken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws