Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ref Visser heeft duidelijke boodschap voor Vanhaezebrouck

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Hein Vanhaezebrouck uitte al zijn twijfels over de aanstelling van vierde man Frederik Geldhof voor de topper van zondag. Hij waarschuwde ook scheidsrechter Lawrence Visser om zich niet te laten beïnvloeden door het fanatieke Brugse publiek.

De 28-jarige Visser gaat zijn best doen om de topper in goede banen te leiden. “Uiteraard is het een hele eer dat ik de topper mag leiden, maar ik houd mijn voetjes op de grond. En dat ik de jongste ooit ben: dat wist ik niet eens. Ik ben me bewust van de belangen, maar daar laat ik mij tijdens een match nooit door leiden”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

“Een arbiter is een mens en een mens maakt fouten. Daar kan je als ref van wakker liggen, ik probeer er vooral uit te leren. Je kan niet voor iederéén goed doen. In mijn eerste jaar in eerste nationale raakte de kritiek me – het zou hypocriet zijn om te beweren dat het me niéts deed. Nu, na al die jaren, kan ik die commentaren beter kaderen.”

Of hij bezig is met uitspraken zoals die van Hein Vanhaezebrouck in aanloop naar de clash van zondag? “Ik heb geen énkele affiniteit met om het even welke ploeg uit eerste. Daar moet niemand zich zorgen om maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws