Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme wil lieveling van Club meenemen naar Standard

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

Ricardo Sa Pinto bevestigde zondag dat hij volgend seizoen geen trainer meer zal zijn van Standard. Dat maakte meteen de weg vrij voor Michel Preud’homme, ook al omdat Roberto Martinez twee jaar bijgetekend heeft als bondscoach van de Rode Duivels

Standard toonde zelfs onder Sa Pinto deze winter al even interesse voor Lior Refaelov. De komst van Preud’homme levert de Rouches zelfs nog een extra troef op. “Als het Preud’homme wordt… Het is altijd ideaal als je met iemand kan werken die je kent en die jou ook kent”, vertelt Refaelov daarover in Het Laatste Nieuws.

“In januari heb ik een uitstekend gesprek gehad met Standard. Ze hebben een goede ploeg, uitstekende spelers. Ik hoop niet dat ik nog een seizoen als dit meemaak. Het was moeilijk omdat ik nooit echt ritme kon opdoen. Trainingen zijn immers niet hetzelfde als matchen. En ik voel me fysiek nog uitstekend”, besluit de Israëlische international.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws